bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!
bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom een keer vrijblijvend meespelen!
badminton
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!

Sporthal De Scheg

Na lang, heel lang overleg heeft de gemeente Uithoorn in 2020 eindelijk de beslissing genomen over de toekomst van onze thuisbasis. In het voorjaar van 2021 zal worden begonnen met de sloop van de Scheg, waarna aansluitend begonnen wordt met de bouw van een volledig nieuwe hal. De planning is dat bouw helemaal klaar is in mei 2022. Dat is natuurlijk een mooi vooruitzicht en de nieuwe hal wordt echt prachtig! Dit kun je zien op  uithoorndenktmee.nl onder 'Nieuwbouw De Scheg/Buurtnest'. Je kunt ook op de oranje button klikken!

Dit betekent natuurlijk wel dat we tijdens de bouw van de nieuwe hal tijdelijk moeten uitwijken naar een nieuwe locatie die de gemeente op gaat zetten op het evenemententerrein vlakbij de Legmeervogels. Medio januari wordt al gestart met de opbouw van deze hal en het is de bedoeling dat wij vanaf 1 maart 2021 onze shuttles daar gaan gaan slaan gedurende een periode van ruim een jaar. De speeltijden blijven voorlopig ongewijzigd zowel voor onze jeugd als senioren.

Als je meer info wilt over de verbouwing en wat dit betekent voor Space Shuttle kun je altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

Contact
info [at] bcspaceshuttle.nl

 

 

Sporthal De Scheg

Arthur van Schendellaan 100A
1422 LE Uithoorn
Telefoon: 0297 566347

Sporthal De Bloemhof

Hornweg 187
1432 GH Aalsmeer
Telefoon: 0297 325447