bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!
bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom een keer vrijblijvend meespelen!
badminton
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!

Net niet!

De beste teams van de afgelopen competitie van de regio Noord-Holland streden  in het weekend van 18 februari in Sporthal Almere om het regiokampioenschap in hun klasse.

In een poule van drie teams streed ons 2e mix-team bestaande uit Ellen van Stempvoort, Surya van Oostveen, Edwin Melein en ik (Henny Sahetapy) tegen BV De Treffers 4 en SV Sparta 4 om een plekje in de landelijke finales.

De andere leden van ons team, Rinus Wigman en Marieke vd Heuvel-Vermeij, waren helaas verhinderd.

Elke wedstrijd bestond uit 5 partijen en bij een 3-0 voorsprong werd de vierde partij niet meer gespeeld. Bij een 2-2 stand werd een vijfde en beslissende partij gespeeld.

De eerste partij tegen De Treffers wonnen we dankzij de koelbloedigheid van onze dames met  3-2, maar in de tweede partij moesten we toch met 3-1 onze meerdere erkennen in SV Sparta.

Uiteindelijk werden we tweede in onze poule klasse en dat was net niet genoeg om door te mogen naar de landelijke finales in juni in Zutphen.

Al met al hebben we het erg gezellig gehad met elkaar en gaan we proberen om ook voor volgend seizoen het team weer bij elkaar te houden.

Aan het einde van dit dagje Almere hebben we ons zelf beloond met een lekker etentje in een wok-restaurant in Amsterdam Zuidoost!

Contact
info [at] bcspaceshuttle.nl

 

 

Sporthal De Scheg

Arthur van Schendellaan 100A
1422 LE Uithoorn
Telefoon: 0297 566347

Sporthal De Bloemhof

Hornweg 187
1432 GH Aalsmeer
Telefoon: 0297 325447