bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!
bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom een keer vrijblijvend meespelen!
badminton
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!

Nieuwsbrief Juli 2020

Beste (ouders/verzorgers van) Space Shuttleaars,

 

Wat hebben we elkaar al lang niet gezien! We gaan ervanuit dat we na de zomervakantie weer fijn met elkaar kunnen badmintonnen, nietwaar? Omdat we normaliter al lang een Algemene Ledenvergadering gehouden zouden hebben, hierbij per mail een terugblik op het afgelopen jaar en de stand van zaken van het moment.

 

Verlies & verdriet

Het is al weer bijna een jaar geleden dat Casparina van Beek van ons is heengegaan na een tragisch fietsongeval. We missen haar schaterende lach en fanatieke spel. Rust zacht, lieve Casparina.

In januari hebben we afscheid genomen van Jan van Lienen. Jan heeft gevochten tegen de kanker, maar winnen kon hij niet. We missen zijn gezellige praatje en plagerijtjes met iedereen; Jan & alleman. Rust zacht, lieve Jan.

 

Competitie

De jongens van het jeugdteam hebben het goed gedaan dit jaar! Ze zijn op de 5e plek geëindigd. Volgend jaar weer, maar dan spelen ze in de seniorenafdeling mee. Komt helemaal goed, jongens!

 

Het seniorenteam is ook op een respectabele 5e plaats in de poule terecht gekomen, ondanks de blessures van Henny en Eric Loogman. Well done!

 

Bestuurssamenstelling

Vorige ALV is Eric Loogman afgetreden als voorzitter en heeft ondergetekende het overgenomen. Ik heb een bijzonder jaar achter de rug, maar hoop volgend seizoen weer regelmatig op de baan te zijn. Ik ga door als voorzitter, Jeroen Huls blijft aan als secretaris, Hans Peters blijft penningmeester en Mirjam van Leeuwen behartigt de jeugdzaken. Helaas is voor ons kersverse bestuurslid John Scheers gebleken dat deze rol lastig te combineren valt met zijn werk en gezin. Hij treedt dan ook af als bestuurslid.

Dit betekent dat we per direct op zoek zijn naar een vrijwilliger die ons team komt versterken. We komen ca. 5x per jaar bij elkaar om de vereniging draaiende te houden. Lijkt het je leuk? Meld je aan! Stuur me een mailtje en dan vertel ik je meer of woon een vergadering bij om een beeld te vormen van wat er van je wordt verwacht.

 

ALV en Financiën

Op 10 juni is de kascommissie bij de penningmeester geweest om de boekhouding te controleren. We sluiten het boekjaar per 31 juli. In augustus zal de kassommissie de laatste dingen checken en formeel goedkeuren.

 

De ALV staat nu gepland voor 28 september. Dan worden de financiën nader toegelicht, alsmede de begroting.

 

Vanaf half maart hebben we niet meer kunnen spelen vanwege de coronacrisis. Omdat de financiële situatie van de club goed is, heeft het bestuur besloten ieder lid een korting te verlenen op de contributie van volgend seizoen. Die korting bedraagt € 45 voor senioren en € 30 voor junioren. De korting wordt in de boeken van dit seizoen meegenomen maar pas volgend seizoen toegepast.

 

Corona; hoe nu verder?

Het bestuur heeft besloten de zomerbadminton niet op te starten. We zijn nu samen met de TC druk bezig de protocollen van Badminton Nederland, NOC-NSF en de sporthallen in een voor ons werkbaar Plan van Aanpak te gieten. Dit plan moeten we voor De Scheg en De Bloemhof maken. We doen er als bestuur & TC alles aan om op 17 augustus te kunnen starten met badmintonnen, maar beloven dat het lukt, kan nog niet. Uiteraard word je later door ons geïnformeerd wanneer we starten en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om een van de bestuursleden te contacteren. We hopen jullie allemaal na de zomervakantie weer te zien! Blijf gezond en geniet van de zomer. Tot ziens!

 

Namens het bestuur,

Sandra Mast - voorzitter

 

               

Contact
info [at] bcspaceshuttle.nl (info[at]bcspaceshuttle[dot]nl)

 

 

Sporthal De Scheg

Arthur van Schendellaan 100A
1422 LE Uithoorn
Telefoon: 0297 566347

Sporthal De Bloemhof

Hornweg 187
1432 GH Aalsmeer
Telefoon: 0297 325447