bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!
bcspaceshuttle
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom een keer vrijblijvend meespelen!
badminton
BADMINTON bij BC Space Shuttle
Kom eens langs om kennis te maken!

Uitslag clubkampioenschappen 2024

Voor de eerste keer sinds COVID vonden weer de clubkampioenschappen plaats, van 5 februari t/m 25 maart 2024. De finales werden gespeeld op 25 maart in sporthal de Scheg. Alle 24 deelnemers hebben de afgelopen weken mooie wedstrijden gespeeld op de maandag- en woensdagavonden. Zowel door de heren als dames werd er flink gestreden.

Met enige creativiteit was de TC in staat om de meeste wedstrijden in te plannen op basis van de wensen van de deelnemers. Vanwege de lagere deelname onder de dames werd er naast een gewone mix ook een speciaal mix onderdeel samengesteld.

De strijd om de damesdubbel was heel erg spannend! Marieke en Juna speelden in de finale tegen Valeska en Sandra, en wonnen met een eindstand van 24-26, 21-18 en 21-17. Gefeliciteerd dames!

Ook bij de herendubbel was de strijd om de eerste plek zeer spannend. Edwin speelde samen met Henny tegen Niri en Kumar. Edwin en Henny wonnen de eerste set, de tweede en derde set werden gewonnen door Niri en Kumar. Een mooie overwinning voor Niri en Kumar en ook een sterke westrijd gespeeld door Edwin en Henny.

Tijdens de finale herenenkel lukte het Edwin de eerste plaats te bemachtigen na een zeer spannende partij tegen Vladimir. Beide heren hebben een mooie partij gespeeld, gefeliciteerd!

Daarnaast won Edwin samen met Sandra ook de eerste prijs in de mix, die werd gespeeld tegen Nico en Valeska in een spannende driesetter met eindstand 17-21, 24-22 en 21-16. Gefeliciteerd Sandra en Edwin en ook zeker een goede prestatie van Nico en Valeska.

Tot slot werd de mix speciaal gewonnen door Eric Somers en Giridhar tegen Niri en Stijn.

Voor een overzicht van alle uitslagen, klik hier>>

We hebben genoten van al deze mooie wedstrijden en kijken al uit naar de volgende clubkampioenschappen!

Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Groet, 

Namens de TC.

Contact
info [at] bcspaceshuttle.nl (info[at]bcspaceshuttle[dot]nl)

 

 

Sporthal De Scheg

Arthur van Schendellaan 100A
1422 LE Uithoorn
Telefoon: 0297 566347

Sporthal De Bloemhof

Hornweg 187
1432 GH Aalsmeer
Telefoon: 0297 325447